Despre Noi

S.C. Dasmar Termo S.R.L.  se situează între principalii producători de ferestre şi uşi din tâmplărie PVC şi Aluminiu cu geam termoizolator. Promovăm excelenţa şi depunem eforturi pentru a avea cele mai bune rezultate. Cu o capacitate de producţie modernă, firma investeşte în mod constant în îmbunătăţirea infrastructurii proprii, precum şi în cercetarea industriei de profil, aplicând cele mai înalte standarde de calitate şi cea mai nouă tehnologie astfel încât clienţii să beneficieze de cele mai bune produse.
garantia_calitatii

S.C. Dasmar Termo S.R.L. începe activitatea de comercializare a produselor din tâmplarie PVC cu geam termoizolator și reușește să încheie contracte de colaborare cu firme din interiorul sau din afara razei teritoriale a segmentului propriu de piaţă. Din anul 2006 debutează producţia de tâmplărie din Aluminiu şi a sistemului inovator ALUCLIP (PVC placat cu aluminiu). De mai bine de 5 ani activitatea de export a firmei s-a extins, înfiinţându-se astfel un departament care să răspundă strict acestei activităţi. S.C. Dasmar Termo S.R.L. are clienţi şi parteneri în Franţa, Italia, Belgia, Austria, Spania, Suedia.

S.C. Dasmar Termo S.R.L este certificată de către Societatea Română de Asigurare a Calităţii că are implementat şi menţine un sistem al calităţii şi de management al mediului conform condiţiilor standardelor ISO 9001:2000 și ISO 14001:2004 pentru activitatea de producţie, montaj şi comercializare tâmplărie PVC şi Aluminiu cu geam termopan.

Certificări Dasmar Termo

IFT     ISO     EKANAL     VEKA    TROCAL    ELEMENTE VITRAJ IZOLANT